Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Laser Systems Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem laser Dpss
330 €
Brand
LSL - 01
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma Laser Systems are in dotare lasere de diferite puteri si culori. Puterea laserelor noatre variaza de la 500 mW la 50 000 mW (la cerere).

Cel mai important aspect este de a cunoaste care este cererea dumneavoastra in legatura cu echipamentul dorit. Daca este vorba de un club de dimensiuni medii, atunci nu aveti nevoie de o putere foarte mare, un echipament de maxim 2 000 mW facind fata cu brio cererii.Daca este vorba de un eveniment exterior, atunci vizibilatea laserelor este foarte importanta, consultantii si inginerii pe care firma noastra ii pune la dispozitie vin si analizeaza toate datele si apoi va oferim cea mai buna solutie.

Toate echipamentele folosite sunt de generatie noua, alimentate de 220V, racire cu aer si in deplina concordanta cu standardele internationale in vigoare (ILDA , ROSH, CE). Modalitatea de control a acestor aparate variaza deasemenea, exista sisteme ce sunt controlate prin DMX si totodata avem sisteme controlabile profesional prin software gen Pangolin sau Phoenix.
Din Gura in Gura